LITOVEL PANZIÓ

A tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és pihenéshez

Kedves látogatók,
Szeretettel meghívjuk Önt Komáromba, Litovel panziónkba. A Litovel Panzió Komarom történelmi központjában található, a Duna-parton, a múzeumok, erődrendszer, könyvtár, városháza és számos más híres történelmi és kulturális emlékmű közelében.

Komáromban található szállásunk kellemes környezete az éjszakázás mellett különféle pihenési lehetőségeket kínál.

Válasszon a sok szabadidős tevékenység közül, mint például a kerékpározás, amelyhez ellátjuk kerékpárokkal, vagy a vízi sportok lehetősége hajóinkon. Felejthetetlen élmény kétségkívül a lovaglás is a gyönyörű vidéken, a Duna-deltája mellett és a Vág mentén.

A fürdőzés szerelmesei szintén elégedettek lesznek, a Litovel Panzió két termálfürdőtől 5 percre található, az egyik Komáromban, a másik pedig a szomszédos magyarországi Komáromban található.

A szállás előnye a biztonságos parkolás garázsokkal ellátott privát parkolónkban.

Szívesen szórakoztatjuk Önt a szezonális lehetőségeknek megfelelő aktuális ajánlatokkal, ideértve a borpincék látogatását, regionális borkóstolást, vagy a helyi specialitások kóstolásának lehetőséget fesztiválok és a helyi vásárok alkalmával.

Téli kerttel rendelkező új kávézónkban örömmel szervezünk ünnepségeket és évfordulókat akár 50 fő számára.

A konferenciatermek alkalmasak kisebb csapatépítők vagy akár egy 20 fős tréning szervezésére.

Ha kényelmes ágyat keres Szlovákia egyik legrégibb városának központjában, Litovel Panziónkat és segítőkész személyzet szolgáltatásait kínáljuk, akik alaposan gondoskodnak minden vágyairól.

Kellemes időtöltést kívánva,
tulajdonosok

Esküvők szervezése

A Litovel panzió ideális hely az esküvőjének megszervezéséhez. A kellemes légkör, amelyet egy egyedi hely, a Komárom történetével kiegészítve, felejthetetlen pillanatokat idéz elő az ünnepi eseményről.

Szeretettel megszervezzük az esküvőjét, beleértve a szálláslehetőségeket, esküvői szertartást, bankettot, virág vagy egyéb dekorációt. Az Ön ötletei számunkra olyan kihívást jelentenek, amelyeket teljesítünk. Ez az Ön Nagy napja, tehát minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az Ön által választott stílus és a környezettel való harmónia hozzájáruljon az egyedi pillanat egyediségéhez.

A szertartás és az esküvői fogadás helyszíneként szolgál az egész évben fedett terasz. Ünnepét még a rossz időjárás sem veszélyezteti.

Esküvőjének a Litovel Panzióban az a nagy előnye, hogy vendégeit az ünnepség helyén szállásolhatja el.

A Litovel Panzió csapata megszabadítja az esküvő megszervezésével kapcsolatos aggodalmaktól. Segítünk, és a szórakoztató napot igazán emlékezetesé tesszük.

Kávézó

A Litovel panzió kellemes, új és modern berendezésű kávézója téli kerttel rendelkezik és 50 fő befogadására képes. Kontinentális reggelit kínál minden nap 07:00 és dél között. Kiélvezheti a nagyszerű kávé és a gazdag reggeli ízét és frissítheti magát alkoholos és alkoholmentes italokkal, a napi sajtó olvasása közben. A kávézó borkártyája a hazai és a külföldi termelésből származó minőségi borok széles választékát kínálja, amelyek még a legigényesebb vendégek elvárásait is kielégítik.
Az egész évben fűtött terasszal rendelkező kávézó területén játszótér is található, ahol gyermekeik nyugodtan és biztonságosan játszhatnak, miközben Ön megpihen egy minőségi ital mellett.
Mivel kávézónk egy történelmi épület átriumában található, a barátokkal való összeülést egy csendes és biztonságos környezetben élvezheti, az utca zaján kívül.
Létesítményeket kínálunk születésnapi ünnepségekhez és kisebb esküvőkhöz, amelyek a kényelmes szállással együtt ideális helyet képeznek az élmények és örömök számára.

Konferencia terem

A Litovel Panzió kényelmes és minőségi szállást kínál. Szolgáltatásunk üzleti utazóknak és cégeknek is megfelelő. Létesítményeket biztosítunk bármilyen üzleti vagy társadalmi összejövetel előkészítéséhez és megvalósításához.

A 20 fős férőhelyű konferencia terem ideális üzleti találkozók, előadások, csapatépítők vagy tréningek szervezésére. Találkozásaik során örömmel szolgálunk „coffee break” felfrissüléssel. A frissen készített forró szendvicsek, sütemények, friss gyümölcsök és nagyszerű kávé, valamint üdítőitalok, beleértve a friss gyümölcs- és zöldséglevek, felfrissülést nyújtanak.

Konferenciatermünk előnye, hogy a Litovel panzió épületében, közvetlenül Komárom központjában helyezkedik el.

Értékelni fogja a privát parkolás kényelmét,

Wifi csatlakozást, az éttermet és kávézót közvetlenül az épületben.

Örömmel segítünk az események előkészítésében.

A konferencia terem bérleti díját megállapodás szerint határozzák meg. Ha több mint 5 szobát foglal, az ár a konferencia terem használatát is tartalmazza.