LITOVEL PANZIÓ

A tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és pihenéshez

Kedves látogatók,
Szeretettel meghívjuk Önt Komáromba, Litovel panziónkba. A Litovel Panzió Komarom történelmi központjában található, a Duna-parton, a múzeumok, erődrendszer, könyvtár, városháza és számos más híres történelmi és kulturális emlékmű közelében.

Komáromban található szállásunk kellemes környezete az éjszakázás mellett különféle pihenési lehetőségeket kínál.

Válasszon a sok szabadidős tevékenység közül, mint például a kerékpározás, amelyhez ellátjuk kerékpárokkal, vagy a vízi sportok lehetősége hajóinkon. Felejthetetlen élmény kétségkívül a lovaglás is a gyönyörű vidéken, a Duna-deltája mellett és a Vág mentén.

A fürdőzés szerelmesei szintén elégedettek lesznek, a Litovel Panzió két termálfürdőtől 5 percre található, az egyik Komáromban, a másik pedig a szomszédos magyarországi Komáromban található.

A szállás előnye a biztonságos parkolás garázsokkal ellátott privát parkolónkban.

Szívesen szórakoztatjuk Önt a szezonális lehetőségeknek megfelelő aktuális ajánlatokkal, ideértve a borpincék látogatását, regionális borkóstolást, vagy a helyi specialitások kóstolásának lehetőséget fesztiválok és a helyi vásárok alkalmával.

Téli kerttel rendelkező új kávézónkban örömmel szervezünk ünnepségeket és évfordulókat akár 50 fő számára.

Ha kényelmes ágyat keres Szlovákia egyik legrégibb városának központjában, Litovel Panziónkat és segítőkész személyzet szolgáltatásait kínáljuk, akik alaposan gondoskodnak minden vágyairól.

Kellemes időtöltést kívánva,
tulajdonosok

Kávézó

A Litovel panzió kellemes, új és modern berendezésű kávézója téli kerttel rendelkezik és 50 fő befogadására képes. Kontinentális reggelit kínál minden nap 07:00 és dél között. Kiélvezheti a nagyszerű kávé és a gazdag reggeli ízét és frissítheti magát alkoholos és alkoholmentes italokkal, a napi sajtó olvasása közben. A kávézó borkártyája a hazai és a külföldi termelésből származó minőségi borok széles választékát kínálja, amelyek még a legigényesebb vendégek elvárásait is kielégítik.
Az egész évben fűtött terasszal rendelkező kávézó területén játszótér is található, ahol gyermekeik nyugodtan és biztonságosan játszhatnak, miközben Ön megpihen egy minőségi ital mellett.
Mivel kávézónk egy történelmi épület átriumában található, a barátokkal való összeülést egy csendes és biztonságos környezetben élvezheti, az utca zaján kívül.
Létesítményeket kínálunk születésnapi ünnepségekhez és kisebb esküvőkhöz, amelyek a kényelmes szállással együtt ideális helyet képeznek az élmények és örömök számára.