LITOVEL PANZIÓ

A tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és pihenéshez

Kedves látogatók,
Szeretettel meghívjuk Önt Komáromba, Litovel panziónkba. A Litovel Panzió Komarom történelmi központjában található, a Duna-parton, a múzeumok, erődrendszer, könyvtár, városháza és számos más híres történelmi és kulturális emlékmű közelében. Komáromban található szállásunk kellemes környezete az éjszakázás mellett különféle pihenési lehetőségeket kínál.

Válasszon a sok szabadidős tevékenység közül, mint például a kerékpározás, amelyhez ellátjuk kerékpárokkal, vagy a vízi sportok lehetősége hajóinkon. Felejthetetlen élmény kétségkívül a lovaglás is a gyönyörű vidéken, a Duna-deltája mellett és a Vág mentén.

A fürdőzés szerelmesei szintén elégedettek lesznek, a Litovel Panzió két termálfürdőtől 5 percre található, az egyik Komáromban, a másik pedig a szomszédos magyarországi Komáromban található.

A szállás előnye a biztonságos parkolás garázsokkal ellátott privát parkolónkban.

Szívesen szórakoztatjuk Önt a szezonális lehetőségeknek megfelelő aktuális ajánlatokkal, ideértve a borpincék látogatását, regionális borkóstolást, vagy a helyi specialitások kóstolásának lehetőséget fesztiválok és a helyi vásárok alkalmával.

Téli kerttel rendelkező új kávézónkban örömmel szervezünk ünnepségeket és évfordulókat akár 50 fő számára.

A konferenciatermek alkalmasak kisebb csapatépítők vagy akár egy 20 fős tréning szervezésére.

Ha kényelmes ágyat keres Szlovákia egyik legrégibb városának központjában, Litovel Panziónkat és segítőkész személyzet szolgáltatásait kínáljuk, akik alaposan gondoskodnak minden vágyairól.

Kellemes időtöltést kívánva,
tulajdonosok